You are currently viewing Национали взеха участие в демонстративен мач срещу зависимостите

Национали взеха участие в демонстративен мач срещу зависимостите

Футболисти от  националния отбор се включиха в демонстративен мач в подкрепа на борбата срещу зависимостите

Четирима футболисти: Божидар Митрев, Ивелин Попов, Тодор Неделев и Георги Миланов преди демонстративен мач

Четирима футболисти от  „А“ националния отбор се включиха в демонстративен мач. Събитието беше организирано в подкрепа на борбата срещу зависимостите сред младите хора в България. Мероприятието бе организирано със съвместните усилия на Българския футболен съюз и неправителствени организации. А и най-добре представени бяха родното сдружение „Ново начало“ и  сдружението „Реванш“ от Русия.

Ивелен Попов преди демонстративен мач в Правец

Срещата се проведе на базата на Българския футболен съюз в Правец. В нея се включиха Ивелин Попов, Георги Миланов,  Божидар Митрев, Тодор Неделев. А също и младежи от програмата за лечение и превенция на различни видове зависимости. Преди началото на демонстративния мач, националите подариха на участниците фланелки и топки с автографи. В допълнение, те ни пожелаха успех в кампанията. Играчите от „А“ националния отбор се обединиха около мнението, че няма по-добро средство за борба с дрогата и алкохола от спорта.  

Божидар Митрев участва в демонстративен мач в Правец

Струва си да се отбележи, че мероприятието донесе много положителни емоции. Защото не всеки ден можеш да се изправиш срещу истински професионалисти на футболното игрище. Да играеш в мач с най – добрия футболист на България за 2012 или 2015 година е толкова вълнуващо и невероятно. Демонстративен мач в Правец е една сбъдната мечта. Ако мечтаете, тогава отидете-и резултатът ще бъде неочакван! От гледна точка на превенцията и лечението на зависимости, този проект е един от ефективните начини за преодоляване на вредните навици. По-добре да го видиш веднъж. Затова ви предлагаме кратко видео за този проект.

Заключение

Партньорството с Българския футболен съюз ще спомогне за развитието на нашия проект в бъдеще. Сътрудничеството с тези, които споделят нашите ценности и вярвания ще даде още по-голяма гласност на проблемите, свързани с употребата на наркотици и алкохол. Но по-важното е да подадем ръка на тези, които се нуждаят от нея. Защото е възможно да се победи зависимостта! 22 души, които участваха в този мач, показаха това в примера си. Струва си да се добави, че това не е първото съвместно събитие с организацията „Ново Начало“. Преди шест месеца проведохме първото подобно събитие .

Вашият коментар